Lütfen bekleyin..



Kurtulmuş’tan Güçlü Türkiye Vurgusu

30 Mart 2022, 17:15 - Okunma: 408

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Batman Üniversitesi tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere Batman’a geldi. Havalimanında Akparti’li yöneticiler tarafından karşılanan Kurtulmuş Türkiye’yi yarınlara taşımak konulu konferans’ta önemli konulara değindi. Yoğun ilgi gören Konferans’ta kurtulmuş Türkiye’nin geçmişten bugüne geçirdiği

aşamaları aktararak Türkiye’nin bölgesinde en güçlü ülkeler arasında yer aldığını belirti. Kurtulmuş “Biz bu ülkenin yeniden kökleri üzerinde oluşan bir topluluğuz. Sadece geçmişin değil, geleceğin partisiyiz. Üçüncüsü, AK Parti 84 milyonun partisidir. Sadece kadınları, erkekleri veya gençleri gibi gruplaşmışların partisi değildir. Ne zenginin, ne fakirin partisiyiz. Biz insanların hepsini seviyor ve kardeş olarak kabul ediyoruz. Hatta sadece Türkiye'nin değil, mazlum bütün toplulukların ve dünyanın partisidir. Bunun kıymetini iyi bilmek ve sorumluluğunu çok iyi taşımak zorundayız.”


Kurtulmuş Konferans’ın ardından Akparti İl Genişletilmiş divan toplantısına katılırken, Akşam saatlerinde STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle yemekte bir araya geldi. Batman’da çok sayıda ziyaret ve temasta bulunan Kurtulmuş sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldikten sonra kentte ayrılacak.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=