Lütfen bekleyin..



Göner “Güçlü oda hedefinde olacağız”

28 Mart 2022, 16:50 - Okunma: 391

Hafta sonu yapılan Batman Kahveciler Odası seçiminde başkanlık görevine seçilen Seyfettin Göner Oda binasında tebrikleri kabul etmeye başladı. Batman’ın en eski kahveci esnafından olan Göner 33 yıldır çeşitli odalarda farklı görevlerde bulunmuştu. Meslekte sevilen ve başarılı isimler arasında yer alan Seyfettin Göner’in başkanlık görevine seçilmesi memnuniyetle karşılandı.

“HERKES ODAYA SAHİP ÇIKMALI”
Başkan Göner’i gazete olarak ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Göner Ziyarette yaptığı konuşmada “ Bu süreçte bize destek veren esnaflarımızı ziyaret edip teşekkür edeceğiz. Kayıtlı 400 üyemiz var, kayıt dışı olan esnafımızın odaya kayıt olması için çalışmalarımız olacak. Hepimiz el birliğiyle bu odayı kalkındırmamız lazım. Herkes bu odaya sahip çıkmalı. Bu mesleği yürüten her arkadaşımız Odanın sahibidir. 

Önümüzdeki süreçte bizim projelerimiz arasında Çay, şeker diğer giderler veya hastaneler olsun bunlarla anlaşıp üyelerimize daha rahat bir nefes aldırıp hem ekonomi yönünde hemde icraat yönünde yardımcı olmak istiyoruz. Geçmişte esnaf ile oda arasında bir kopukluk vardı, bunu gidermek için göreve geldik. Esnafın haklı şikayetlerini taleplerini dikkate alacağız. Esnafımızla bir arada olacağız. Esnafımızın sorunlarını her zaman gündeme getireceğiz.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=