Lütfen bekleyin..



Akparti il başkanı Akif Gür nevruz bayramını kutladı

20 Mart 2022, 17:28 - Okunma: 404

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür , Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.AK Parti Batman İl Başkanı Gür, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Nevruz, baharın gelişi ile birlikte dostluğun ve kardeşliğin yaşandığı, birlik duygularının güçlendiği özel günler olarak kutlanmaktadır. Kardeşlik ve sevgi gibi insanı mutlu kılan değerlerin öne çıktığı bu dönem.

Geçmişle gelecek arasında köprü kuran, sevgi ve hoşgörü ortamında bizleri birbirine yakınlaştıran, birliğimizi güçlendiren ve kültürel zenginliklerimizi koruyan bu gibi değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin görevidir. Nevruz, diğer anlamlarıyla, sevgi saygı, hoşgörü, kardeşlik ve bahar bayramıdır. Nevruz Bayramı, bir mevsim değişiminden ziyade bir arada yaşamanın, kardeşliğin ve sevginin bayramıdır. Bayramlarda, mutlu günlerimizde ve acı günlerimizde olduğu gibi baharın canlandığı Nevruz’da da birlik, kardeşlik duygularımızın katlanarak toplumsal huzurumuzun artmasını yürekten diliyorum.
 Bu duygularla, baharın habercisi Nevruz’un, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, tüm Batman’ lı hemşerilerimin Nevruz Gününü kutluyor, kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=