Lütfen bekleyin..



Dünya Sosyal Hizmet Günü’nü kutladılar

20 Mart 2022, 17:03 - Okunma: 287

SES Batman Şubesi, 15 Mart Dünya Sosyal Hizmet Günü kapsamında; Sosyal Hizmet Emekçileri ile dayanışma kahvaltısında buluştu. Şube Eş Başkan Deniz Topkan tüm Sosyal Hizmet Emekçilerinin gününü kutlayarak, alanda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini paylaştı. Topkan açıklamasında “Sosyal hizmet alanı, gerek neoliberal dönüşümün en acımasız etkilerini yaşadığımız

ekonomik kriz ortamında ve gerekse de pandemi süresince artan yoksulluk koşullarında, giderek sorunlu bir alan haline gelmiştir. Sosyal hizmet alanı iktidarın himmetçi politikasıyla siyasal olarak kendini yeniden var etmeye çalıştığı bir alana dönüşmüş, sosyal dayanışma ihtiyacı içinde olan geniş kesimleri bir “hayırseverlik” konusu olarak algılama tavrı meseleyi iyice içinden çıkılmaz hale getirmiştir. Sosyal hizmet emekçilerinin sosyal incelemeler ve evde hizmet verilmesi gereken durumlar başta olmak üzere, iş sağlığı ve güvenliklerinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor, Dünya Sosyal Hizmet Gününüzü kutluyor, Güvenli iş, güvenli gelecek, hak temelli sosyal hizmet için mücadelemizi ısrarla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=