Lütfen bekleyin..



Vatandaştan AksaGaz’a ceza tepkisi

20 Mart 2022, 16:36 - Okunma: 342

Vatandaş; Elektrik, Akaryakıt ve Elektrikten sonra, Doğalgaz ile vurulduklarını ve soyulduklarını iddia ettiler, Vali Şahin’in olaya el atmasını istediler…Vatandaşlar abone saatlerinin dışarıda olması nedeniyle her türlü müdahaleye açık olması ve ulaşımının kolay olması nedeniyle, bu sayaçların mühürlerinin sökülmesi, vatandaşa kaçak işlemi ile cezalandırmaya gidildiği bildirildi.

Çok büyük cezalara maruz kalan vatandaş ise kaçak kullanılmadığı halde kaçağın kullanıldığına dair hiçbir tespit olmamasına rağmen, şüphe üzerine cezalar kesilmesi ve hiçbir itirazın dikkate alınmaması vatandaşı sıkıntıya koymaktadır. Aksa Gaz abonesi, Veysi İzmir basın mensuplarını dolaşarak, başına gelenleri kamuoyu ile paylaşıp, Vali Hulusi Şahin’in kendisi gibi mağdurlara sahip çıkmasını istedi. İzmir; Dairem sadece yaz aylarında kullanılmaktadır, Ağabeyim ve ailesine ait olan dairemin kullanılmadığına dair, Su ve Elektrik faturaları ile ispatlamama rağmen, Aksa gaz yetkilileri beni dikkate almadı ve 4.500,00 TL cezayı bana ödettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=