Lütfen bekleyin..



Vali Şahin, "Çanakkale’de destan yazıldı"

17 Mart 2022, 16:26 - Okunma: 362

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı."Çanakkale’de emperyalizme diz çöktüren ve destanlaşan birlik ve dayanışma bilinci, Kurtuluş Savaşı’nda kazanılacak zaferin de müjdecisiydi." diyen Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi. Çanakkale,

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan yıllar önce basılan mührüdür. Bugün en önemli görevimiz, ecdadımızın kardeşlikle ve omuz omuza yücelttiği Çanakkale ruhunu yaşatmak, devraldığımız bu şanlı mirası sonsuza dek sahip çıkılması için gelecek nesillere en doğru şekliyle aktarmaktır. Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı kutlu olsun. 18 Mart Şehitler Günü vesilesiyle başta bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi, Çanakkale’de ortaya koyduğu başarıyla zaferde büyük pay sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelesi veren kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=