Lütfen bekleyin..



Batman’dan Ortadoğu’ya Meyve suyu ihracatı

17 Mart 2022, 16:15 - Okunma: 1263

2009 yılından bu yana Batman Organize sanayi Bölgesinde hizmet veren Güntat Meyve suyunun Türkiye genelinde 65 bayisi bulunurken, 6 ülkeyede meyve suyu ihracatı yapıyor. İş adamı Hacı Subat Günaydın tarafından kurulan Meyve suyu fabrikası modern makinalarla üretim yaparken, günlük üretim 200 Tonu bulunuyor. Batman’da başarılı iş adamları arasında yer alan Günaydın’ın üretime dönük yeni projeleride bulunuyor.

BİR ÇOK ÜRÜN ÜRETİLİYOR

 Meyve suyunun yanında Kola, aromalı içecek, soda Limonata Gazoz üretimi de yapan fabrikada her üründe 7 çeşit ürün bulunuyor. Fabrika sahibi Hacı Subat Günaydın açıklamasında   “ Ürünlerimiz 1 litrelik ve 200 ml olarak üretiliyor. Fabrikamızda krem şanti üretmek içinde çalışmamız var. Türkiye genelinde 65 bayinin yanı sıra Irak, Afganistan, Suriye ve İran’ada ihracat yapıyoruz. Ürünlerimizde temel ilkemiz hijyen, lezzet ve kalite. Batman’da istihdama yönelik tekstil fabrikası açma girişimimiz var. Kot pantolon imalat fabrikası açarak 100 eleman istihdam etmek istiyoruz.”dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=