Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Kozluk’ta açılışlara katıldı

17 Mart 2022, 16:12 - Okunma: 435

Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Kozluk’ta Erzen Kadın Girişimi ve Üretimi Kooperatifiile Şehit Şenay Aybüke Yalçın Müzik Atölyesinin açılış törenine katılmak ve Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret ettiler. Şahin Kozluk’ta muhtarlarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

KOZLUK ERZEN KADIN GİRİŞİMİ VE ÜRETİMİ KOOPERATİFİ AÇILDI
İlçe Belediye binası önünde İlçe Kaymakamı Eyyüb Güngör, İlçe Belediye Başkanı Ayhan Eren ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Şahin, İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesinin katkıları ile hayata geçirilen Kozluk Erzen Kadın Girişimi ve Üretimi Kooperatifi açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından doğal ürünlerinin yanı sıra deri ve iplik çantaile çeşitli hediyelik eşya üretimin yapıldığı atölyelerdeincelemelerde bulunan Vali Şahin, kadın girişimcilerle bir süre sohbet ederek, yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
KOZLUK AİLE DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra ilçede kadınlara yönelik el sanatları, resim ve hediyelik eşya yapımı gibi çeşitli alanlarda kurslar düzenleyen Aile Destek Merkezi’ni ziyaret eden Vali ve Eşi Ebru Şahin kursiyerlerle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.


ŞEHİT ŞENAY AYBÜKE YALÇIN MÜZİK ATÖLYESİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI
Kozluk ilçemizde müzik öğretmeni olarak görev yaparken, 9 Haziran 2017 yılında bölücü terör örgüt mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın anısına Valiliğimizin destekleri ile yapılan ‘Şehit Şenay Aybüke Yalçın Müzik Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi’nde yapılan atölyenin açılışını gerçekleştiren Valimiz, mevcut müzik atölyesinin İl Özel İdare kaynaklarıyla şehidimize yakışır hale getirildiğini belirterek,emeği geçenlere teşekkür etti.


MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
Kozluk ilçesi merkez mahalle ve köy muhtarlar toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda muhtarlara hitap eden Vali Şahin, “Devletimizin imkanları doğrultusunda sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu yıl da İl Özel İdare programı kapsamın köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önemli olan birlik beraberliğimizdirve devletimizin bekasıdır. Vatandaşlarımızın daha huzurlu daha mutlu olabilmeleri için her türlü imkânı sağlıyoruz. Eğer biz birbirimize sıkı sıkıya sarılırsak her zorluğun üstesinden geliriz” diye konuştu. Konuşmanın ardından, Vali Şahin muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek,ihtiyaçların imkanlar doğrultusunda giderileceğini ifade etti.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=