Lütfen bekleyin..



Worldmar AVM 16 yaşında

16 Mart 2022, 17:47 - Okunma: 809

Bölgenin ve Batman’ın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve Merhum İş adamı Ahmet Dinç tarafından kente kazandırılan Worldmar AVM 16. Yıldönümünü müşterileriyle birlikte pasta kesimi yaparak gerçekleştirdi. Kutlama etkinliğine Worldmar AVM yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, SGK İL Müdürü Alaattin Ökten, Batman Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Süleyman Emek yönetim kurulu üyeleri,

 Worldmar Genel Müdürü Erhan Dinç ve firma temsilcileri katıldı. Etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulunan Worldmar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, "Bundan 16 yıl önce batmanımızın ilk büyük metrajlı AVM’si olarak faaliyetine başlayan worldmar, açıldığı günlerdeki o coşku dolu heyecanından hiç bir şey eksilmeksizin siz değerli dostlarına hizmet vermeye devam etmektedir" dedi.


BATMAN EKONOMİSİ VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

Dinç, " Worldmarın 16. Yaş gününü kutladığımız bu günde müşterilerimize, çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize müteşekkiriz. Yeni açmayı planladığı farklı konseptlerde mağazalarıyla Batman ilimizin bir markası olarak bölgemizde parmakla gösterilen bir müessese olmak için çalışıyoruz. Amacımız daha çok insanımızı çalıştırmak ve çalıştırdığımız insanlarımızın zanaat ve becerilerini en yükseğe taşımaktır. Worldmar gelişip büyüdükçe çalışanlarımızın zanaat ve kabiliyetleri de büyüyüp gelişecektir. 


MERHUM AHMET DİNÇ’İ UNUTMADI

Bundan 16 yıl önce Worldmar AVM’yi kuran ve “Batman ilimizin her şeyin en güzeline layık olduğunu” ifade eden büyüğümüz Ahmet Dinç beyi saygıyla anıyor, kendisine Allah tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Değerli Ahmet Dinç’in insanımıza iş vermek, onların hayatlarına dokunmak için gösterdiği çabayı daha ileriye taşımak hedefiyle, daha gayretli çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Worldmar ailesi olarak 309 çalışan ve bakmakla yükümlü oldukları 176 eş,  415 çocuk sayımız ile 900 kişiden oluşan kocaman bir aileyiz.” Dedi.
AVM’de yıldönümü şenliği ve indirimleri 21 Marta kadar devam edecek.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=