Lütfen bekleyin..



Üniversite Öğrencileri Antalya Diplomasi Forumuna Katıldı

14 Mart 2022, 15:13 - Okunma: 264

Liderlerin, siyasetçilerin, önde gelen akademisyenlerin, düşünürlerin, kanaat önderlerinin, diplomatların ve iş insanlarının her yıl bir araya gelerek küresel ve bölgesel meseleleri vizyoner bir bakış açısıyla ele almalarını sağlayarak sorunlara çözüm önerileri getirecek bir diyalog platformu oluşturulmasının amaçlandığı Antalya Diplomasi Forumu, 11-13 Mart 2022 tarihinde Antalya'nın Belek Turizm

Merkezi'ndeki NEST Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen İkinci Antalya Diplomasi Forumuna, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fulya Köksoy’un teşvik ve yönlendirmeleri ile Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Berivan Güngör ve Hanife Nasıroğlu katılım sağladı.
Uluslararası ilişkilerin değişim ve dönüşüm geçiren yapısı bağlamında diplomasinin yeniden kurgulanmasına hizmet eden Antalya Diplomasi Forumunda katılımcılar, “Diplomasiyi Yeniden Kurgulamak” başlığı altında, uluslararası ilişkiler bağlamında birçok konuyu ele aldı. 17 Devlet ve Hükümet Başkanı, 80 Bakan, 39 Uluslararası Teşkilat temsilcisinin katıldığı forumda üç gün boyunca 3 liderler oturumu, 27 panel, 4 söyleşi, 3 yuvarlak masa toplantısı ve 3 yan etkinlik gerçekleştirildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=