Lütfen bekleyin..



Gültekin Ailesinin Mutlu Günü

13 Mart 2022, 12:59 - Okunma: 2832

Batman’ın tanınmış ailesinden iş insanı Zeki Gültekin’in oğlu İbrahim Gültekin hafta sonu Güngör Palas düğün salonunda yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını Talat Çoban’ın biricik kızı Merve Çoban ile birleştirdi. Genç çift için düzenlenen düğün töreni yoğun ilgi görürken, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman eski Milletvekili Faris Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,

Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, OSB Başkan Vekili iş adamı Vecdin Nasıroğlu ve çok sayıda davetli düğüne katıldı.Sevilen iş adamı Zeki Gültekin’i bu mutlu gününde sevilen kanaat önderleri Bahri Müjdeci, Niyazi Demir, Mazhar Celbek, iş adamları Ziver Hamitoğlu, Mustafa Balaban, Mehmet Güneş’te yalnız bırakmadı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okunurken, daha sonra davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

GÖRKEMLİ DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ

Düğünde oğlu İbrahim’i evlendiren Zeki Gültekin misafirlerle yakından ilgilendi. Genç çiftin nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut Kıyarken, Genç çiftin evlenme cüzdanını Vali Hulusi Şahin Verdi. Vali Şahin yaptığı konuşmada aile birliğinin önemine değinerek genç çifti ve ailelerini kutladı. Nikah töreni sonrasında davetliler sanatçıların müziği eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendiler. İş insanı Zeki Gültekin bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta protokol üyeleri olmak üzere tüm dostlarına teşekkür etti. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=