Lütfen bekleyin..



Balkan yürüyüş secmesi ilimizde yapıldı

12 Mart 2022, 16:59 - Okunma: 382

Türkiye Atletizm Federasyonu 2022 faaliyet takviminde yer alan Yürüyüş Türkiye şampiyonası ve Balkan Milli takim seçmesi Cumartesi günü saat 10 da Tpao Batman Bölge müdürlüğü yerleşkesinde yapıldı. Müsabakalara 16 ilden 200'ü askin sporcu, antrenor ve idareci katılım sağladı. 6 kategoride yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini, Batman Valisi Hulusi Şahin'i eşi

 Ebru Sahin, Atletizm Federasyonu As Baskani Arif Alpkiliç, TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp başkanı Musfata Demir ile Gençlik Spor İl müdürü Şafii Ozperk verdiler. 

Petrolsporlu 3 sporcu milli takıma girdi

Batman Petrolspor Atletizm takımından 3 sporcu milli takıma girdi. 2 Nisan da Yunanistan da gerçekleştirilecek olan Balkan yürüyüş Şampiyonasına U-20 Erkeklerde şampiyon olan Mazlum Demir ile U-20 Kadınlar kategorisinde şampiyon olan Şükran Ayaz ve ikinci olan Emine Ceylan katılacaklar açıklandı. 

Tpao dan örnek evsahipligi

Türkiye yürüyüş şampiyonası ve Balkan milli takım secmesine ev sahipliği yapan Tpao Batman Bölge müdürlüğü efsane olacak bir organizasyon düzenleyerek herkesin gönlünde taht kurdu. Atletizm Federasyonu As Baskani Arif Alpkiliç, "Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde bize her türlü konuda yardımcı olan Tpao Batman Bölge müdürlüğümüze ve baskanim Mustafa Demir ve Petrolspor yönetim kurulu üyeleri ne
 teşekkür ediyorum" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=