Lütfen bekleyin..



Kahveciler Odasında Seyfettin Göner Başkan oluyor

13 Mart 2022, 14:11 - Okunma: 712

Kahveciler, Kıraathaneler ve İnternet Kafeleri Odası tarafından yapılan basın açıklamasıyla, 26 Mart’ta yapılacak olağan genel kurul kapsamında oda yönetimine Başkan olarak Seyfettin Göner’de mutabık kalındığı belirtildi.Basın açıklamasını okuyan Kahveciler Odası yönetim kurulu üyesi İdris Ağar, esnaf odalarının yerel yönetimlerin mihenk taşlarından

biri olduğunu belirterek , “Yerel yönetimlerin mihenk taşlarından biri de esnaf odalarıdır. Biz; Kahveciler, Kıraathaneler ve İnternet Cafeleri Odası 466 üyemizle büyük bir güç olduğumuzun farkındayız. Yerelden yerinden yönetimde çok büyük öneme sahip esnaf odamızın kentin temel belirleyici unsurlarından biri olması için 1939 yılından beri mücadele ettik” dedi.
“GÖNER’DE MUTABIK KALDIK”
 Ağar, “26 Mart 2022 tarihinde Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurulunda seçeceğimiz yeni yönetime başkan olmak için yedi isim odamıza müracaat etmiştir. Demokratik teamüller çerçevesinde bir araya gelen yedi arkadaşımızla yaptığımız görüşmeler ve iknalar neticesinde, odamızın kurucu üyesi ve birçok defa esnaf oda yönetimlerde yer almış, engin tecrübeleri ile odamıza faydalı olacak Seyfettin Göner arkadaşımızın yeni yönetime başkanlık etmesinde mutabık kalınmıştır” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=