Lütfen bekleyin..



İstiklal Parkı Batman’ın yeşil vadisi olacak

09 Mart 2022, 20:52 - Okunma: 543

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Çayı kenarında yapımı devam eden İstiklal Parkı'nı yerinde ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı. İstiklal Parkı ziyaretinde Vali Şahin'e, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, belediye birim müdürleri ile teknik personel, yüklenici firma Betaş inşaat yetkilileri Faik Nasıroğlu, Yadin Nasıroğlu'da eşlik etti.

‘DEVASA BİR BAŞLANGIÇ’ 

182 bin metrekare alan üzerine kurulan, dolgu ve alt yapı çalışmaları tamamlanan İstiklal Parkı'nda incelemelerde bulunan Vali Şahin, "Batman'a nefes aldıracak bu projeyi en güzel şekilde yapalım ve bu şehri kurtaralım. Herkes bunu görsün de bizden sonra gelecek olan yöneticilerden de bunu talep etsin. Benim hayalim, Balpınar Köprüsü’nden havaalanının sonuna kadar bu bandın bu şekilde devam etmesi. Yaklaşık 8-9 kilometre uzunluğunda ve en az 100-150 metre genişlikte bir yeşil vadi şeklinde Batman Çayı’nı çevrelemesi. İmarını yapıyoruz. İşte size vizyon. İşte bu Batman'ın 800 bin nüfusunu taşır. Bunun için biz bir başlangıç yapıyoruz. Başlangıcımız öyle küçük bir başlangıç değil devasa bir başlangıç. Bu çalışmayı iyi planlayalım, iyi düşünelim, iyi kafa yoralım ve kendimizi doğruyu yapmakla mükellef kılalım.  Bu bir Batman projesi, kimse bunu hayal dahi edemezken biz realize ediyoruz" sözleriyle İstiklal Parkı projesinin önemine değindi.

Öte yandan Betaş İnşaat firma yetkilileri Faik Nasıroğlu ve Yadin Nasıroğlu ise süresinden önce parkın yapımının tamamlanacağını belirtti. Batman'da daha öncede Belediye su deposu inşaatı ve Sosyal yardımlaşma vakfı binalarını zamanından önce teslim ederek büyük övgü alan Firma yetkilileri Batman'a nefes aldıracak projenin kısa sürede tamamlanması için harıl harıl çalışıyorlar.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=