Lütfen bekleyin..



Pozitif Bilgi Dershanesinden Otomobil Ödülü

09 Mart 2022, 20:46 - Okunma: 884

Batman’ın en eski ve köklü kurs merkezlerinden olan Pozitif Bilgi Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Başaran, YKS Türkiye birincisine 2022 model sıfır kilometre araba hediye edeceklerini belirtti. Her zaman eğitim kalitesini yükseltmenin çabası içinde olduklarını kaydeden Başaran, “ Amacımız Batman’da YKS Türkiye birinciliğini elde etmektir. Batman’ın Nevşehir’den, Muğla’dan ne farkı var?

Bizde birçok nitelikli öğretmen ve öğrencilerimiz var”
“ÖĞRENCİLERİ MOTİVE ETMELİYİZ”
Eğitimde öğrenciyi motive etmenin önemine değinen Başaran, “ Esas  unsur öğrencilerdir. Onların gayret ve çabalarıyla başarı gelecek. Biz de  YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizi daha iyi motive etmek ve eğitime katkı sağlamak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Pozitif Bilgi Dersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Başaran, “ Ayrıca Türkiye’de ilk 50’deki öğrencilere 40 bin TL eğitim bursu, Hacettepe Tıp, Medipol Tıp, Çapa Tıp ve Cerrahpaşa Tıp’ı kazanan öğrencilere 30 bin TL eğitim bursu, LGS Türkiye 1.sine 25 bin TL eğitim bursu, LGS Türkiye 2.sine 10 bin TL eğitim bursu ve Batman Fen Lisesini kazanan öğrencilerimizi ise çeyrek altınla ödüllendiriyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=