Lütfen bekleyin..



“Apart Otel projesinin iş merkezine dönüştürüldü iddiasına yalanlama”

08 Mart 2022, 12:43 - Okunma: 387

Batman Belediyesi Batmanpark AVM Kavşağında yapımı devam eden inşaatla ilgili bu alanın imara aykırı şekilde iş merkezine dönüştürüldüğü iddiaları üzerine açıklama yaptı. Batman Belediyesi açıklamasında “ Söz konusu arsaya 2020 yılında Apart Otel inşaat ruhsatının verildiği belirtilerek “Son imar değişikliğinden önce Bitişik Nizam 8 kat, -1 Kat Bodrum,

Anayol Çekme Hattı 5m, Konut + Ticaret Alanı, Taban Alanı (TAKS) 0,30 ve Emsal (KAKS) 2,40 olarak kayıtlı iken, M.DEMİR başkanlığında toplanan Batman Belediye Meclisinin aldığı 08.11.2019 tarihli ve 12-531 sayılı İmar Planı Değişikliği kararı ile son hali Bitişik Nizam 10 kat, -3 Kat Bodrum, Anayol Çekme Hattı 3m (1,5m çıkma), Turizm ve Konaklama + Ticaret Alanı, Taban Alanı (TAKS) 0,75 ve Emsal (KAKS) 7,50 olarak değiştirilmiştir. Mevcut değişiklilikler iddia sahipleri döneminde yapılmıştır. Şehir Estetiği ve mimarisini mevcut imar planlarını değiştirerek bozanlar, Batman’ a yapmış oldukları bu ihaneti çeşitli iftiralarla örtbas etmeye çalışmaktadırlar. Söz konusu arsa ve inşaat ile ilgili Belediyemizce her hangi bir işlem yapılmamış, yapılması da söz konusu değildir.”denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=