Lütfen bekleyin..



8 Mart Dünya kadınlar günü kutlanıyor

07 Mart 2022, 17:13 - Okunma: 585

Batman’da 8 Mart Dünya Kadınlar günü çeşitli etkinlik ve mesajlarla kutlanıyor. Kadınların hayatın her alanında olduğuna dikkat çekilen mesajlarda yayımlanırken HDP tarafından organize edilecek kutlama ekinlikleri başvurusu ise valilik tarafından olumlu sonuçlandığı belirtildi.HDP Batman Kadın Meclisi, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Batman’da 8 Mart Kadın

Parkında, Salı günü saat 12’de yapacakları mitingle ilgili olarak Valiliğe yaptıkları izin başvurusunun olumlu sonuçlandığını kamuoyuyla paylaşıp, tüm kadınları mitinge davet etti. KADIN TEMSİLCİLERİ BİR ARADAYDI
KESK Batman kadın meclisinin organize ettiği kahvaltıda KESK üyesi kadınlar bir araya geldi. Ziyade et lokantasında bir araya gelen KESK üyesi kadınlar, 8 Mart kadınların uluslararası birlik mücadele ve dayanışma gününü kutladı.


İHD Batman şubesinin organize ettiği kahvaltıda Batmanlı kadınlar bir araya geldi. Siyasi Parti ve STK’ların kadın temsilcileri düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek kadına yönelik sorunları ele aldı.
KUTLAMA MESAJLARI
8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle çok sayıda siyasi pati, dernek ve kuruluş tarafından kutlama mesajları yayımlandı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Gelecek partisi il başkanı Baki Polat, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, İş Kur İl Müdürü Besim Eviz, Petrolspor Kulübü, İnsan hakları Derneği, PAK Batman İl Başkanı Aziz Özdemir tarafından kutlama mesajı yayımlandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=