Lütfen bekleyin..



“2022 yılı üretim ve ihracat yılımız olsun”

06 Mart 2022, 14:48 - Okunma: 730

MÜSİAD Batman Şubesi basınla buluşma programı kapsamında kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 2021 yılında faaliyetleriyle 225 şube arasında ilk 10 arasında yer alan MÜSİAD Batman Şubesini toplantısına MÜSİAD Batman Şube Başkanı Aladdin İraz’ın yanı sıra kurucu başkan Suat Özdemir, Genç MÜSİAD Başkanı Metin Akyel

 ve yönetim kurulu üyeleri H.Ahmet Şen, Cuma Dişikırık’da katıldı.
“SALGIN SÜRECİNDE ÜLKEMİZ BÜYÜDÜ
Eva Düğün Salonunda gerçekleşen programda konuşan Başkan İraz, 2022 yılı hedeflerinin temelini üretim ve ihracat odaklı yatırımların oluşturacağını belirterek  “2020 yılından beri dünya genelinde, dünyayı etkisi altına alan salgında dünya küçülürken ülkemiz ise yaptığı yatırımlar ve doğru üretim hamleleri ile bir çok ülkenin ekonomik parametrelerinin yaşamış olduğu gerilemeye rağmen ülkemiz elhamdülillah bunu gerileme ile değil üstüne koyarak tamamladı.

Biz siyasetçi değiliz iş insanlarıyız. Bizim işimiz çok çalışıp üretmektir. Ancak bu bizi kurtarır. 2022 yılı itibari ile başta Batman ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlayıp istihdam sürecini hızlandırma çabası içinde olacağız. Üretim ve yatırım hacmini artıracak, yerli ve milli projelerin geliştirilmesine yön verecek önemli organizasyonlara imza atmayı hedefliyoruz “ Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=