Lütfen bekleyin..



Feydem Grup'tan Batman'a yeni yatırım

05 Mart 2022, 15:12 - Okunma: 569

FEYDEM GRUP Metal Batman’da 25 milyon TL ile 125 kişiye yeni istihdam imkanı sunmaya hazırlanıyor. FEYDEM Grup Metal Organize sanayi Bölgesinde kuracağı yeni paslanmaz profil fabrikasının tanıtımını yaptı. İş insanı Feyzi Demir ve Abdullah Temel, paslanmaz profil fabrikasının tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan iş insanı Demir,

 hedeflerinin Batman'da kuracakları yeni tesis ile Doğu, Güneydoğu ve tüm Türkiye illeri ile komşu ülkelerin pazarlarına ürün satmak olduğunu belirtti.
25 MİLYON TL’YE MAL OLACAK!
FEYDEM grup Metal Batman organize sanayi bölgesinde kuracağı paslanmaz profil fabrikasının tanıtımını gerçekleştirdi. Fabrikada 125 kişiye yeni iş imkânı olacağını belirten Demir, “Batman'da kuracağımız bu tesisin maliyeti 25 milyon tl. Başta Batman olmak üzere Doğu, Güneydoğu ve tüm Türkiye illeri ile komşu ülkelerin pazarlarına ürün satmayı hedefliyoruz. Tesisimizin önemi açısından Türkiye deki bütün profil üretimi şuanda ülke ihtiyacının %10 unu karşılamaktadır. Kuracağımız bu tesisin ülkemize sağlayacağı katkılar ile bu oranı daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz. Tesisimiz kurulup faaliyete geçtikten sonra ülke dışından yaptığımız ithalatı yıllık 15 milyon dolar oranında azaltmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=