Lütfen bekleyin..



Batman'da Su Sayaçlarında yeni dönem

03 Mart 2022, 16:48 - Okunma: 403

Batman Belediyesi, önümüzdeki günlerde mekanik sayaç okuma sisteminden dijital sayaç okuma sistemine geçmek için köklü değişikliğe gitmeyi hedefliyor. Batman’ın genel su tüketiminde kayıp ve kaçak su kullanımıyla mücadelede önemli adımlar atan Batman Belediyesi, önümüzdeki günlerde mekanik sayaç okuma sisteminden dijital sayaç okuma sistemine geçmek için köklü değişikliğe gitmeyi hedefliyor.

Yüksek tüketime sahip 50 abone üzerinde yapılan dijital saat testlerini sürdüren Batman Belediyesi, 7 gün 24 saat online olarak su tüketimini takip etmeyi sürdürüyor. Test işlemlerinin tamamlanmasının ardından planlı bir şekilde dijital su saatlerine geçişler başlayacak.
SU SAYAÇLARINDA DİJİTALLEŞME 
Batman Belediyesi, bir yandan kent genelinde su sayacı okuma personeli ile denetimlerini sürdürürken diğer taraftan da bozuk olan sayaçları tespit ederek vatandaşları bilgilendiriyor. Batman kent merkezindeki 45 mahallede her ay 128 bin aboneye ait su sayaçları okunuyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Batman’da yeni yapılaşmada hanelerin tespiti ve kaçak su tespiti de yine Belediye ekiplerince gerçekleştiriliyor.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=