Lütfen bekleyin..



Esnaf Odası Başkanı Çiftçi mazbatasını aldı

02 Mart 2022, 20:46 - Okunma: 456

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongresinde yeni başkan seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi, mazbatasını aldı. İl Seçim Müdürü Mehmet Zeki Sevinç’ten mazbatasını alan Çiftçi, yaptığı açıklamada, seçimin ardından şimdi ise projelerini hayata geçirme zamanı

olduğunu söyledi. Çiftçi, “Seçim çalışmalarımıza belirli bir plan ve program dâhilinde başladık. Seçimi kazandık, isteğimiz yerine geldi. Şimdi ise projelerimizi hayata geçirme zamanıdır. Belirlediğimiz projelerimize bu günden itibaren ivedilikle faaliyete geçirmeye başlayacağız. Esnaflarımıza yönelik ne gerekiyorsa yapmaya ve onları daha güzel günlere getirmeye çalışacağız. Şu anda odayı tanımaya başlıyoruz. Altyapı çalışmalarımızı hazırlıyoruz. İlerleyen günlerde yapacağımız çalışmaları basınla paylaşacağız.” dedi. ŞEVKİ TAŞ’TAN HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ Öte yandan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş ve yönetimi, Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi’ye “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette seçim süreci, Batman esnafının ve Batman’ın sorunları görüşüldü. Başkan Çiftçi Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, iki kurumun birlikte çalışması gerektiğine vurgu yaptı.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=