Lütfen bekleyin..



Batman sanayi ve teknoloji üssü olacak

02 Mart 2022, 20:39 - Okunma: 382

Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü bitişiğinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Teknoloji hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. TEKNOKENT hizmet binası hakkında açıklamalarda bulunan Vali Şahin “TEKNOKENT hizmet binamızın artık ince

işçiliği yapılıyor. Yüzde 95 seviyesine gelmiş durumda. Nisan ayı sonu itibarı ile bitirip, yatırımcımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Batman için çok önemli bir hizmet. Özelikle burada yapacağımız kuluçka merkezi gibi yapılarla teknoloji yoğun şirketlerimizin hizmet vermesine uygun bir zemin oluşturacağız. Böylece Batman’da üniversite ile entegre bir şekilde dijital ve teknoloji yoğun şirketlerimizin hepsinin barınabileceği, hizmet verebileceği ve şehrimize katkı sağlayabileceği bir mekan üretmiş olduk” diye konuştu. Proje başvurularına ilişkin açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, iki firmanın hakem değerlendirme sonuçlarının tamamlandığını, üç firmanın değerlendirme sürecinin devam ettiğini, 15 firmanın da hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte başvurularının alınacağını ifade etti.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=