Lütfen bekleyin..



Mancu’dan umut veren hareket

27 Şubat 2022, 16:01 - Okunma: 488

Batman’da yıllardır Kültür, Sanat ve sosyal sorumluluk projeleriyle buluşturan MANCU, şimdide Kültür Mahallesinde açmış olduğu Mancu Yapım Tiyatro Salonu ile şehre kültürel katkı sağlamaya devam ediyor.Böyle bir girişimin herkes tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Mancu “Amacımız, özellikle gençlerin, kötü yola başvurmaması için sanata kazandırılması,

 ilimizin tanıtımına katkı sunmak ve İçi dolu bir sanat anlayışıyla topluma yön verip iyi gelmek için böyle bir girişimde bulunduk. Hayal kuramayan insanlardan olduk. Ama umudun her zaman olduğuna inandık. Biz böyle bir girişimle umut olma adımını attık. Sizlerde bu girişimimizi destekleyerek, birçok gence umut olabilirsiniz. Sanat, herkese iyi gelecektir. Biz buna inanıyoruz. Bu inancımız doğrultusunda üretimlerimize başlıyoruz. İlk olarak ‘ben sizin bildiğiniz insanlardan DELİYİM’ adlı tek kişilik oyunumuzla perdelerimizi 5 Mart’ta açıyoruz. 6-12-19-26-27 Mart ayı boyunca da gösterilerimiz devam edecektir” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=