Lütfen bekleyin..



DEVA’dan Çevre Gönüllüleri Derneği’ne ziyaret

27 Şubat 2022, 15:57 - Okunma: 394

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Doğa ve Çevre Politikaları sorumlularından Ayşe Ezgi Yıldırım, Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret etti.Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi. Beraberindeki DEVA Partisi’nin bazı il ve ilçe yöneticileriyle

 25 Şubat Cuma günü Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim  Kurulu Asil Üyesi, Doğa ve Çevre Politikaları sorumlularından Ayşe Ezgi Yıldırım’ı, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve dernek yöneticileri karşıladı. Partilerinin doğa ve çevreyi çok önemsediğini belirterek, “Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin sadece Batman’da değil, ülke genelindeki doğa ve çevre sorunlarıyla ilgili sivil toplum örgütleriyle örgütlü olarak güzel çalışmalar yaptığını duyduğumdan ziyaret etmek istedim. Üç ay önce partimizin Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Evrim Rızvanoğlu, yaptığınız çalışmalar hakkında bizi bilgilendirmişti. Çevre mücadelesinde sizlere başarılar diliyorum” dedi. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, “Derneğimizden içeri adım attığımızda hepimiz siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp çevre ve doğa için mücadele veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Batman ve ülke mücadelesi verirken, ülkenin hemen hemen tüm kentlerinde örgütlü bulunan Türkiye Çevre Platformu ve Doğaya Güç Kat Ağı-Derneği ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Siyasal partilerin çevre ve doğa için politikalar üretmesi gerektiği görüşünü yıllardır savunuyoruz” diye konuşarak, derneklerini ziyaret eden DEVA yöneticilerine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=