Lütfen bekleyin..



Esnaf Odası Kongresine yoğun ilgi

27 Şubat 2022, 15:55 - Okunma: 553

Batman’da en fazla üyesi bulunan meslek odası olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar odasının kongresi dün Kültür merkezi konferans salonunda yapıldı. 4 bini aşkın esnafın oy kullandığı Kültür merkezi önünde yoğun bir kalabalık yaşanırken, Başkan Adayları Lokman Tüzün ile Mehmet Sıddık Çiftçi yarıştı. Dün saat 09’da başlayan seçimde oy kullanacak esnaflar

 yapılan üst aramasından sonra içeri alındı. Beyaz Listede Lokman Tüzün, Sarı Listede Mehmet Sıddık Çiftçi’nin listeleri yarıştı. Seçim öncesinde başkan adayları Tüzün ile Çiftçi dostluk mesajları vererek birbirlerine başarılar dilediler. Kültür merkezi bahçesinde katılımcılara yemek ikram edildi. Başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin listesinde Davut Başaran, Veysi Güney, İbrahim çetiz, Tahsin Kanat, Habip Kaya, Muhammed Kaplan, Orhan Tuncer, Burhan Dağ, Cüneyt Kılıç ve Cihat Rüzgar yer alırken, Lokman Tüzün’ün listesinde ise Enver Görnü, Suat Aker, Abdullah Padir, Mehmet Doğan, Sadiye Altan, Fesih Kaya, Cafer Eripek, Mehmet Turan ve Mehmet Nezir Aksoy yer aldı.

Seçimde oy kullanma işlemi saat 17’de tamamlandıktan sonra oy tasnif işlemine geçilecek. Oy tasnif işleminin uzun sürmesi nedeniyle yeni Esnaf Odası Başkanı Gece saatlerinde belli olarak kamuoyuna açıklanacak. Kongrede gazete sahibimiz Nimet Dal’da oy kullanarak başkan adaylarına başarılar diledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=