Lütfen bekleyin..



Emekli TOKİ’de Sorunlar Gideriliyor

15 Ağustos 2017, 18:03 - Okunma: 1290

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen TOKİ’de yaşanan eksikliklerinin tamamlandığını açıklayarak Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy’a teşekkür etti.

BAŞKAN AKSOY’A TEŞEKKÜR 
Ekmen açıklamasında: “Yeni bir yaşam alanı olan konutlarımızın, Belediye ile ilgili eksikleri Belediye Başkanımız sayın Ertuğ Şevket Aksoy’a iletmiştik. Kendileri konut alanını ziyaret ederek sorunları yerinde incelemiştir. Ulaşım sorunu olan konutlarda şu anda 2 adet otobüs konut içine kadar geliyor. Otobüs durakları tamamlandı, çöp konteynır binaların her tarafına bırakıldı. Haşere ilaçlama 15 günde bir yapılıp, şuan çocuklar için voleybol sahası yapılmaktadır. Emekliler parkı yapılması için Belediye Başkanımızdan müjdeyi aldık, doğalgaz için çalışma başladı. Bu sene yetişirse verilecek, yetişmese seneye site sakinlerimiz kullanmaya başlayacaklar. Geri kalan eksikler yakın zamanda tamamlanacak. Üyelerim ve yönetimim adına sayın Belediye Başkanımız sayın Ertuğ Şevket Aksoy’a şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=