Lütfen bekleyin..



“Borçlu Belediye’den, Hizmet Üreten Belediyecilik”

23 Şubat 2022, 15:07 - Okunma: 410

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Batman’da bir dizi inceleme ve temasta bulunmak üzere kente geldi. Diyarbakır’dan Batman’a Helikopterle gelen Bakan Yardımcısı İnce Batman Belediyesini ziyaret etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin tarafından karşılanan Bakan yardımcısı İnce’ye plaket takdim edildi.

BASIN AÇIKLAMASINDA YAPILAN HİZMETLERİ AÇIKLADI
Daha sonra Başkan Vekili Şahin’i makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı İnce Batman Belediyesinin yaptığı hizmetlerle ilgili olarak brifing aldı. Batman’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten İnce düzenlediği basın açıklamasında Batman’da daha önceki yönetimden ciddi bir borç yükü aldıklarını ve buna rağmen önemli hizmetler gerçekleştirildiğine işaret ederek “ Belediye Başkan vekilimizin devir aldığı Belediye yönetimi daha önceki döneminde borcunu ödemeyen bir belediyenin hizmet üretemeyen bir belediyede, kayıtsız ne yaptığını bilemeyen bir belediyeden borçlarını ödeyen gelirlerini artıran ve halkımızın ihtiyaç duyduğu Batmanlı hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri üreten bir belediye konumuna geldiğini gördük. Burada emeği geçen başta Başkan vekilimiz olmak üzere bütün belediye çalışanlarımıza ve Batman halkına çok teşekkür ediyoruz. “dedi.


BATMAN’IN İMAR SORUNUNU ÇÖZDÜK”
Batman Belediyesinin 2021 yılında yaptığı çalışmalarını değerlendiren İç İşleri Bakan yardımcısı İnce “Batman’da parkların yapıldığı özelikle son dönemde 20 adet park inşa edildi. İçme suyu hattı yenilendiğini ve bu konuda sağlık tehdidi oluşturan depolama sisteminin artırıldığı ve yenilendiğini ve yine itfaiye binası, Belediye hizmet binasına başlanarak yüzde 50 bitme seviyesine geldiğini, yeni Pazar yerlerinin yapıldığını, otogarın yeni çalışmalarının devam ediyor. Muhtar evlerinin oluşturulduğu şuana kadar 20 adet bütün hizmetleri ile beraber muhtar evleri inşa edildi. Her şeyden önemlisi Batman’a yeni bir imar geçekleştirildiği önümüzdeki yılarda bunun getirisi çok daha büyük olacaktır. Modern oluşturulacak imar planın oluşturulduğunu gördük.” İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Batman’da park ziyaretlerinin ardından şehirden memnun ayrıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=