Lütfen bekleyin..



Esnafımız yönetilen değil yöneten olacak’

22 Şubat 2022, 16:29 - Okunma: 513

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Lokman Tüzün, 27 Şubat Pazar günü Belde Mahallesi Barış Bulvarı Yeni Kültür Merkezinde yapılacak olan seçilmeleri esnaf ile birlikte kazanmamız halinde esnafın yararına aktif olarak çalışma yürüteceklerini ifade etti. Başkan adayı Tüzün “Bazı projelere ve çalışma yöntemlerine dair Açıklamalarda bulundu. Esnaflarımızı sağlıklı ve

kâr amacı gütmeden ucuz konuta kavuşturmak için hep birlikte kooperatif kurup “Esnaf konutları” projemizi hayata geçirmeye çalışacağız. Gerek esnaf kefalet kooperatifi üzerinden gerekse ilimizde bulunan özel ve kamu bankaları ile görüşme sağlayarak esnaflarımıza düşük faizli kredi imkânı sağlamaya çalışacağız. Esnafımızın belini büken yüksek iş yeri kiralarının daha makul bir seviyede tutulması için valilik, belediye, kent konseyi gibi kurumlar ile STK lar, demokratik kitle örgütleri, kanaat önderleri ile bir araya gelip çaba harcayacağız. Birlikte karar almak, birlikte üretmek ve birlikte başarmak için herkesi 27 Şubat günü yapılacak seçimlere katılmaya ve oyunu kullanmaya davet ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=