Lütfen bekleyin..



Çiftçi: ‘Hesap verebilirliği esas alacağız’

22 Şubat 2022, 16:23 - Okunma: 323

Batman esnafı ve iş adamlarını ziyaret eden Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı M. Sıddık Çiftçi, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alacaklarını söyledi.Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı M. Sıddık Çiftçi Batman esnafı ve sanatkârları için projelerinin olduğunu söyleyerek seçilmesi dâhilinde bu projeleri birer birer yürürlüğe

koyacaklarını söyledi. Liyakat sahibi bir ekiple şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alacaklarını söyleyen Çiftçi; “Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız.” dedi.
‘ESNAFIN E- TİCARETTEN İSTİFADE ETMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ’
Esnafın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlama adına girişimlerinin olacağını söyleyen Çiftçi; “Esnaf kardeşlerimizin bizi göreve getirmesi durumunda, esnafın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlama gayretinde olacağız. Aynı şekilde esnafımızı büyük firmaların ezici baskısından kurtarma projelerini hayata geçirip bu ekonomik krizde esnafımızın yanında olduğumuzu ispatlayacağız.” dedi.


‘ESNAFIN GÜÇLENMESİNİ SAĞLAYACAK İMKÂNLAR OLUŞTURACAĞIZ’
Projelerini esnafla paylaşan Çiftçi, esnaf çocuklarına burs imkânı oluşturacaklarını söyledi. Çiftçi açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Hibe ve desteklerle esnafın güçlenmesini sağlayacak imkânlar oluşturacağız. KOSGEB, DİKA vb. kuruluşların imkânlarından faydalanmaya yönelik danışmanlık hizmeti vereceğiz. Aynı şekilde ücretsiz ticari ve hukuki danışmanlık hizmetleri vereceğiz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=