Lütfen bekleyin..



Başkentte Grand Dora Otel hizmete başladı

21 Şubat 2022, 20:50 - Okunma: 1231

Batman’lı iş adamları İhsan Erman ve Mehmet Erman tarafından bir süredir inşaat çalışması devam eden 40 odalı Ankara Grand Dora Otel Ankara şehir merkezinin kalbinde hizmet vermeye başladı. Ankara Sağlık Mahallesi Valiliğin yanında, SSK genel müdürlüğü karşısında hizmete vermeye başlayan Batman’lı hemşerilerimize özel indirim uygulayacak.

BAŞKENTİN MERKEZİNDE KONFORLU OTEL 

 

 Batman’lıların Başkent Ankara’daki evi konumunda olan Grand Dora Otel sahibi başarılı iş adamı İhsan Erman yaptığı açıklamada” Otelimiz 40 odadan oluşuyor. Her aşamasını titiz bir şekilde takip ederek Modern bir konforla donattık. İçinde Hamam, sauna, restaurant, Otopark Vs. var. Batman’lı hemşerilerime özel indirim yapacağız. Otelimiz modern biçimde dekore edilmiştir.  Kapımız hemşerilerimize açıktır. Böylesi bir tesisi kazandırmanın gurur ve mutluğunu yaşıyoruz. Amacımız insanlarımıza faydalı olabilmektir. Hayırlı olsun” dedi. Grand Dora Otel yen,i açılmasına rağmen çok sayıda hemşerimiz Otel’i ziyaret ederek sahibi İhsan Ermen, Mehmet Erman’ı tebrik ettiler. 


 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=