Lütfen bekleyin..



DEVA, sahadan inmiyor

20 Şubat 2022, 15:51 - Okunma: 364

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, il yönetimi ile birlikte sahadan inmiyor. DEVA Partisinin "Geleneksel Cuma Buluşmaları" programında bu hafta Gap Mahallesi'nde vatandaş ve esnaflarla ile bir araya geldiler.Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Vatandaşlarımızla, esnafımızla

bir araya gelmek için saha ziyaretlerimize büyük oranda ağırlık veriyoruz. Maalesef esnafımız da vatandaşlarımız da tam olarak kan ağlıyor. Temel tüketim ürünlerine dahi gelen fahiş zamlarla birlikte ekonomik olarak büyük bir çöküş dönemini yaşıyoruz. Esnafımızın çoğunun kapısı kapalı, açık olanlarlar da kirasını dahi ödeyecek kadar para kazanamadığını ifade ediyor. Gelir dağılımındaki eşitsizlikleri, bölgesel kalkınmadaki dengesizlikleri azaltmanın yegane yollarından birinin güçlü esnaf olduğunun farkındayız. Son dönemde sağlanan desteklerin büyük oranda yetersiz olduğu ve hiçbir yaraya merhem olmadığı açıktır. .” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=