Lütfen bekleyin..



Doğru Parti’den Batman’da Görkemli Kongre

20 Şubat 2022, 15:59 - Okunma: 1122

Doğru Parti Genel Başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu’nun da katıldığı Doğru Parti Batman 1. Olağan İl kongresi çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.Mezopotamya Otel’de düzenlenen Kongre için Genel Merkezden de çok sayıda isim Batman ‘a geldi. Büyük bir coşku içinde yapılan Kongreye, Batman Deva Partisi, CHP, Hüdapar, Demokrat Parti, İyi Parti başkan ve yöneticileri Batman STK temsilcileri

ve çok sayıda partili katıldı. 
“TÜTÜNÜ YASAKLADILAR, PAMUK ÜRETİMİNİ DARALTTILAR”
 Kongrenin açılış konuşmasını yapan Batman’lı hemşehrimiz Kurucu Genel Başkan yardımcısı Ferman Yüksel yaptığı konuşmasında “Batman’ın dört bir tarafı suyla kaplı bir ova. Daha önceden halkın Pamuktan, tütünden ciddi b,ir geçimi vardı. Tüm insanlarımız faydalanıyordu. Ama maalesef bu tütünü yasak ettiler. Tütün ekiminin yasaklanması ve pamuk ekiminin daraltılmasıyla milli tarıma darbe vurdular. Pamuk vardı pamuğuda bitirdiler. Kuru tarıma da razı olduk. Ama Şu an öyle oldu ki bir çiftçimiz mazot alamıyor. Litresi 16 Lirayı geçti. Çiftçilerimiz perişan. İktidara geldiğimizde çiftçimizi esnafımızı unutmayacağız.”dedi.  


TARIMA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ
Ülkede ekonomi ve tarım politikalarını eleştiren Genel Başkan Serdaroğlu konuşmasında “Kaynaklarımızı ve topraklarımızı iyi kullanamıyoruz. İnsanları doyuracak olan tarım topraklarımızı beslememiz lazım. Şuan 137 ülkeden Tarım ürünü alıyoruz. Merkez Bankasında 5 kuruş paramız yok. Milli Tarım ve Milli savunma politikasını uygulamamız lazım. Bizler bu politikaları uygulayacağız. Doğru Parti olarak iktidara geldiğimiz taktirde planlı karma ekonomisi politikasını  uygulayacağız. Planlı kalkınma yapıp  tarıma her türlü desteği vereceğiz.”dedi. Tek Liste ile gidilen Kongrede Çetin Çelik yeniden Doğru Parti Batman il Başkanı seçildi.


BASIN VE STK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
Genel Başkan Rifat Serdaroğlu Batman’da stk ve basın camiasıyla buluştu. Çömçe Et lokantasında düzenlenen programa yoğun bir ilgi vardı. Çok sayıda partili ve basın mensubu Genel Başkanın programına katıldı. Programa BATSO Başkanı Abdulkadir Demir,  Şoförler Odası başkanı Cemil Turan’ın yanı sıra çevre il başkanları, basın mensupları ve kalabalık bir topluluk katıldı. Programda Şampiyon Petrolspor taraftarları Genel Başkana Petrolspor atkısı ve forma hediye ettiler

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=