Lütfen bekleyin..



Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu Batman’da

19 Şubat 2022, 20:20 - Okunma: 1293

Doğru Parti il başkanlığının 1. Olağan genel kuruluna katılmak üzere Batman’a gelen Genel Başkan Rifat Serdaroğlu Batman’da stk ve basın camiasıyla buluştu. Çömçe Et lokantasında düzenlenen programa yoğun bir ilgi vardı. Çok sayıda partili ve basın mensubu Genel Başkanın programına katıldı. Programa Genel Başkan yardımcısı Fudayl Yüksel, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir,

 Şoförler Odası başkanı Cemil Turan, Doğru parti Batman il başkanı Çetin Çelik, çevre il başkanları ve kalabalık bir topluluk katıldı. Programda Grup lideri Şampiyon Petrolspor taraftarları Genel Başkana Petrolspor atkısı ve forma hediye ettiler. Programda açılış konuşması yapan Genel Başkan yardımcısı Fudeyl Yüksel açıklamasında Doğru parti olarak başta basın, düşünce, inanç, eğitim sivil ve siyasi toplum kuruluşlarının özgürlüklerini çoğulcu parlamenter, demokrasinin toplumsal barış  ve uzlaşmanın temel şartı görüyoruz.” Dedi.  


 İl kongresi öncesinde basın mensupları ve partililerle bir araya gelen Genel Başkan Serdaroğlu " Arkamızda devlet gücü yok, kendi imkanımızla siyaset yapıyoruz. Millete hizmet ediyoruz. Çok güzel tohumlar atıyoruz. Anadolunun her tarafını dolaşıyoruz. ülkede vatandaşın ciddi sıkıntılar var. 20 yıllık AKP iktidarının ülkemizi getirdiği nokta maalesef ekonomik olarak çöküntü ve yıkıntıdır.Elektrik ve doğalgazın nasıl 'Beşli Çeteye' peşkeş çekildiğini ve yolsuzlukluları tek tek ortaya çıkartıp hesap soracağız." şeklinde konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=