Lütfen bekleyin..



Yatırımcının önünü açan Müdür

15 Şubat 2022, 18:50 - Okunma: 720

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan Batman’da yatırımcı için yaptığı özverili çalışmalarla takdir ediliyor. Batman’da denetimin yanında, yatırım, Oda ve kooperatifler gibi önemli sektörlere hizmet veren Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan Batman’da yatırımcı için yaptığı özverili çalışmalarıyla yatırımcıya her türlü kolaylığı sağlayan isim oldu.

İŞLETME VE YATIRIMCILAR HİZMETTEN MEMNUN

 Gazete sahibimiz Nimet Dal Batman’ın başarılı kurum müdürü olan Şehmus Kalkan’ı makamında ziyaret etti. Batman’a ve özellikle yatırımcı için yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle Müdür Kalkan’ı tebrik eden Gazete sahibimiz Nimet Dal Müdür Kalkan’ın her konuda övgüye değer bir isim olduğunu dile getirdi. Ticaret İl Müdürlüğü olarak kamu yararına yapılacak olan yatırımlarında işlerin takipçisi olan Kalkan Batman’a İstihdam kazandırmak isteyen ve Fabrika açmak isteyen yatırımcının emrinde olduklarını belirtti. Müdür Kalkan Batman ekonomisinin büyümesi ve yeni yatırım ve istihdam için kapılarının herkese açık olduğunu açıklayarak Batman’ın üretim ve istihdamla daha da büyüyeceği mesajını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Batman’a Otomotiv alanında önemli ve marka bir yatırımı kazandırmak isteyen yatırımcıya verdiği destek ve izin başvurularının hızlı bir şekilde tamamlanması için yoğun bir gayret ve çabası bulunan Müdür Kalkan İşletme sahiplerine her konuda destek sunuyor. Batman’da yatırımcılar Müdür Kalkan’dan memnuniyetlerini dile getirerek Ticaret İl Müdürlüğün her alanda layıkıyla görevini yerine getirdiğini belirterek kendisine teşekkür ettiler.           

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=