Lütfen bekleyin..



Demirhan Osmaniye maçına davet etti

15 Şubat 2022, 18:49 - Okunma: 515

Petrolspor as başkanı Bayram Demirhan Cumartesi günü Batman’da oynanacak olan Osmaniyespor karşılaşmasına tüm Batman’lı hemşehrilerini davet etti. Batman spor kamuoyu ve iş dünyasının sevilen isimlerinden olan Bayram Demirhan Petrolspor’un şampiyon olarak yoluna devam edeceğini belirterek yolun sonunda 2.lig gözüküyor mesajını verdi.

 Petrolspor Zafer Hizarcı yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı – beyazlı ekipte tedavisi tamamlanan Ahmet Teker düz koşulara başlarken, önceki hafta sakatlığı tekrar nükseden Savaş Çakır’ın ise tedavisi sürüyor. Teker ve Çakır dışında eksik oyuncunun bulunmadığı Petrolspor’da, Osmaniye karşısında tek hedef mutlak galibiyet.
Batman’ın gururu Petrolspor 48 puanla Grupta 1. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Deplasmanda oynanan Hopaspor maçındaki 2 puanlık kaybın telafisi ve şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek için bu maçın oldukça önemli olduğunu belirten As başkan Demirhan gazetemize yaptığı açıklamada “ Batman’lı sporseverlerin desteğiyle bu yıl büyük özlem içinde olduğumuz şampiyonluk için hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. 

Özellikle iç sahadaki, tüm maçları kazanmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton ama Şampiyonluk yolunda sıkıntı yaşamamak için Osmaniyespor engelini kayıpsız atlatma istiyoruz. Futbolcularımıza, Teknik heyetimize güveniyoruz. Petrolspor bu grubun en iyi takımıdır. Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Osmaniyespor karşılaşmasına tüm sporseverleri bekliyoruz. Allah’ın izniyle bu maçıda kayıpsız atlatıp şampiyonluk hedefine devam edeceğiz.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=