Lütfen bekleyin..



Tüzün Esnaf Odası başkan adaylığını açıkladı

14 Şubat 2022, 15:26 - Okunma: 602

Ay sonunda yapılacak olan Batman Esnaf odası Başkanlık seçimi öncesinde Basın toplantısı düzenleyen Salih Kaplan seçimde aday olmayacağını ve Lokman Tüzün’ü destekleyeceklerini belirtti. Marina kafede yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan Batman esnaf ve sanatkarlar Odası Başkan adayı Lokman Tüzün, seçildiği taktirde esnaf için elinden geleni yapacağını belirtti.

Tüzün “Salih Başkan’ın yarım bıraktığı görevleri tamamlamak için geldim. Yönetim kurulu arkadaşlarımdan da isteğim, bu süreçte seçildiğim taktirde bana yardımcı olmalarıdır. Esnafımız için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Dediğim gibi, inşallah yarım kalan işleri tamamlarız. Herkese teşekkür ederim” dedi. 
‘DAHA İYİ HİZMETLERE İMZA ATACAK’  
Batman esnaf ve Sanatkarlar odası mevcut başkanı Salih Kaplan da yaptığı açıklamada “Bugün bir seçim sürecine girdik. Biz de bu toplantıda hem programımızı hem de adayımızı kamuoyuna duyurmak istedik.

Sayın Tüzün zaten odamızın işleyişine hakim olan bir isim. Ayrıca esnaf kültüründen geldiği için esnaf ve sanatkârların sorunlarıyla daha iyi ilgileneceği kanaatine vardık. Yönetim kurulu olarak da bu arkadaşımızı talip olmasını istedik. Kendisi de sağ olsun bizi kırmayıp bu görevi kabul etti. Biz kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 


“ODA’YA ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK”
Göreve gelirken fatura ve defter işlemleri için veri tabanı kurup sisteme entegre ettiklerini hatırlatan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kaplan, “Oda olarak daha şeffaf, daha denetlenebilir olalım diye sistem sel olarak bakanlığımızın veri tabanına işleyişimizi entegre ettik. Böylece, odanın tüm gideri, geliri sistem üzerinde denetlenebilir bir durum oluşturdu. Odamıza yeni ve modern bir bina kazandırdık.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=