Lütfen bekleyin..



Müjdeci; “Batman esnafı can çekişiyor”

13 Şubat 2022, 14:19 - Okunma: 383

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, elektrik faturaları ve girdi maliyetlerinin artışından dert yanan esnafları ziyaret etti.Esnaf ziyaretinde bulunan İl Başkanı Melik Müjdeci ve parti heyeti dükkanları birer birer ziyaret ederek ekonomik gidişat hakkında esnaflar ile sohbet etti. Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci,

 “Batman’da esnafımız artan elektrik faturaları ve diğer girdi maliyetleri nedeniyle adeta can çekişiyor. Birçok dükkanda elektrik faturaları nedeniyle esnafımız karanlıkta ve soğukta oturuyor. Bazı 10-20 metrekarelik dükkanlara bile 4-5 bin liralık elektrik faturaları gelmiş. Kirası ve personel maaşını ödemekte dahi güçlük çeken esnafımız bu faturaları nasıl ödeyecek? “Zaten iş yok” diyen esnafımız; şuanda dükkanı açmamanın açmaktan daha karlı olduğunu söylüyor. İktidarın vatandaşımıza, esnafımıza reva gördüğü bu manzarayı kabul etmemiz mümkün değil. Yıllardır Batman ekonomisinin temelini esnaflarımız oluşturuyor. Durum böyle gitmeye devam ederse ilimizin ekonomisinin ciddi bir yara alacağı çok açık. Gezdiğimiz esnaflar, bu hükümetten ümidini çoktan kesmiş durumda ve artık seçim sandığını beklediklerini belirtiyorlar. Esnafımızın içi rahat olsun, DEVA iktidarında hep birlikte rahat bir nefes alacağız” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=