Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Atatürk Parkı projesini yerinde inceledi

11 Şubat 2022, 17:42 - Okunma: 383

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Atatürk parkında yapılacak yeni çalışmalar, cami projesi ve yeşil alan durumuyla ilgili gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. Atatürk parkı arkasında yer alan İl Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanın yıkılarak boşaltılmasından sonra parkın 4 bin 500 metrekare daha genişletileceğini söyledi. Batman’ın en merkezi ve en yoğun ziyaret edilen parkı olan Atatürk Parkı genişletilecek.

Atatürk Parkında basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Hulusi Şahin, projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Atatürk Parkıyla sırt sırta olan, emniyete ait bir lojmanın bulunduğunu belirten Vali Şahin, “Batman Belediyesi olarak bu lojman konusunda İl Emniyet Müdürlüğüyle bir protokol imzaladık. Belediye olarak İl Emniyet Müdürlüğüne bir bina inşa edip teslim etmeyi taahhüt ettik. Karşılığında da bu arsayı alacağız. Şimdi bunun son evresine geldik. Emniyete vereceğimiz bina bitmek üzere. Nisan gibi Emniyet Müdürlüğü burayı boşaltıp arsayı bize teslime edecek. Biz de bu arsada bulunan binaları yıkıp burayı parka katacağız.” ifadelerini kullandı.

Atatürk Parkını 4 bin 500 metrekare genişleteceklerini belirten Vali Şahin, burada su havuzu inşa edeceklerini, imkân dâhilinde otopark yapmaya çalışacaklarını söyledi.Atatürk Parkı içerisinde cami yapılacağı iddialarına da cevap veren Vali Şahin, “Cami yapılacak yer parkın tam ters istikametinde, Atatürk Parkına komşu olan Orman İşletme Müdürlüğüne ait yer olacak. Parkın alanında ne cami ne de bina yapılmayacak.” dedi.

SALGINDA SÜREÇ İYİ İŞLİYOR

Covid-19 salgını kapsamında yeni varyantlarla mücadelenin sürdüğünü belirten Vali Hulusi Şahin “Batmanda Omicron Varyantında vaka sayısı azaldı” dedi. Vali Şahin, “bir hafta öncesinin yarısı kadar Batmanda vaka var. Toparlanıp iyi gidiyoruz, hastanelerimizde de bir yük yok. Fakat vatandaşlarımıza tavsiyemiz en azından maskelerimizi ihmal etmeyelim kullanalım. Çünkü kapalı alanlarda maske kullanımı çok önemli. Batmanda şu anda kriz boyutunda veya olumsuz bir durum yok. Tabii ki rakamlar yine yüksek ama düşme eğiliminde” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=