Lütfen bekleyin..



Merhum Hacı Halil Dinç için mevlid okutuldu

10 Şubat 2022, 21:41 - Okunma: 1387

Geçtiğimiz yıl 10 Şubat’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Batman’ın sevilen ailelerinden ve Dinç ailesinin büyüğü Hacı Halil Dinç vefatının 1. yıldönümünde mezarı başında anılarak ruhuna mevlidi şerif okutuldu. Batman’ın sevilen iş adamları Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Dinç, Emin Dinç, Şerif Dinç ve Şirin Dinç’in muhterem babaları, Dinç grup yönetim kurulu

ve Ahmet Dinç vakfı başkanı Selman Dinç, iş adamları İbrahim Dinç ve Abdulhakim Dinç’in amcası olan Hacı Halil Dinç için dün İlim medresesinde talebeler ve dostlarıyla Mevlidi Şerif okutuldu.

VEFATININ 1. YILDÖNÜMÜNDE ANDILAR

Dinç ailesi Öğle namazı sonrasında mezarlığı ziyaret ederek Hacı Halil Dinç’in mezarı başında Yasini şerif ve dualar okudular. Daha sonra akşam saatlerinde medresede Mevlidi şerif okutularak yemek ikramında bulunuldu.

Mevlide Dinç ailesinin dostları ve talebeşerin yanı sıra Batmab eski milletvekili Faris Özdemir, Akparti il başkanı Akif Gür, Balpınar belediye başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Hayrettin Hamidi’de katıldı. Batman Demokrat Haber olarak Merhum Hacı Halil Dinç’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=