Lütfen bekleyin..



Batman’dan Hükümete Protesto

09 Şubat 2022, 16:18 - Okunma: 503

CHP Batman İl Teşkilatı yüksek elektrik faturalarını mum yakarak protesto etti. Basın açıklamasının ardından partililer elektrik faturalarını tepki amacıyla ateşe verdi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman il teşkilatı düzenlediği basın açıklamasıyla yüksek elektrik faturalarına tepki gösterdi.

ELEKTRİK FATURALARINI YAKTILAR
Atatürk Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasına CHP Batman İl Başkanvekili Adnan Yaşar, CHP 27. Dönem milletvekili adayı Bünyamin Nayman, İl Başkan yardımcısı, Rizkedin Memiş, Gençlik kolları il Başkanı Erdal İnsel, partililer ve bazı esnaflar katıldı. Basın açıklamasını okuyan CHP İl Başkan danışmanı İrem Toğluk, "Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor. Türkiye, ekonomik buhran ile yangın yerine dönmüşken, yangının kundakçıları vatandaşlarımıza bir de enerji buhranı yaşatıyor. Elektrikten doğalgaza, akaryakıttan köprü geçiş ücretlerine, harçlardan vergilere kadar her şeye durmaksızın zam yapılıyor. Hayat pahalılığı ile halk yoksullaştırılıyor.

Halkımıza buradan bir kez daha söz veriyoruz. İktidarımızda ekonomik buhrana da, enerji buhranına da tümüyle son verecek tüm adımları atacağız. Bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Aydınlık günleri hep birlikte kuracağız" dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=