Lütfen bekleyin..



Çetin Tarım’dan mısır çiftçisine seminer

09 Şubat 2022, 16:13 - Okunma: 719

KWS Mısır tohumu Batman ana bayisi Çetin Tarım tarafından Batman, Bismil, Silvan ve çevre köy çiftçilerine yönelik Mısır tohumu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Batman Yaşam salonunda düzenlenen yemekli seminerde Çetin Tarım ortakları İsmail Akalın, Yamani Çelik ve İbrahim Çelik misafirlerle yakından ilgilendiler.

ÇİFTÇİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

Çiftçilerin seminere ilgisi oldukça büyük oldu. Toplantıya KVS Genel Müdürü Ali Kaymaz, ekip arkadaşları ve çok sayıda çiftçi katıldı. Seminerde Firma Mühendisleri Fazıl Ahmet Afşar ve Hasan Yaşar sinevizyon eşliğinde sunum yaparak mısır tohumu hakkında önemli bilgilendirme yaptılar.  
Seminerde Mısır Yetiştiriciliği için Tarla hazırlığı, zararlıları ve hastalıkları ile ilgili alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapılarak alanında yüksek potansiyel verim sonuçlarına ulaşmak için KWS ürünlerinin tanıtımı yapıldı.  


KWS Mısır tohumu tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan çiftçiler , verilen bilgiler nedeni Bölge müdürlerine ve ekibine teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=