Lütfen bekleyin..



‘Temel ihtiyaçlar bile alınamıyor’

09 Şubat 2022, 16:05 - Okunma: 260

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, iğneden ipliğe gelen zamlar ile vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile almakta büyük güçlük çektiğini belirtti.Batman'da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci,

 "Market raflarındaki etiketler günlük olarak değişmeye başladı. Maalesef vatandaşlarımız çoluğunun çocuğunun boğazından kısmaya başladı. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar; bütün kazanımlarımızı yerle bir etti. Elektrik, doğalgaz, kira artışı, gıda ve akaryakıttaki fahiş artışlar gibi iktidarın uzun süredir kontrol altına alamadığı bu temel ihtiyaçlar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Vatandaşımız artık yaşamıyor, sadece hayatta kalmak için çaba ortaya koyuyor. Vatandaşımızın sesine adeta kulak tıkanmış durumda. Ekim ayında dolar 10 lirayken akaryakıt da 7 liraydı. Şimdi dolar 13 lira ama akaryakıt 16 liraya yaklaştı. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi?" dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=