Lütfen bekleyin..



Başkan Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri

08 Şubat 2022, 15:41 - Okunma: 873

Hafta sonu yapılan Batman Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası seçimlerinde üyelerin büyük desteğiyle başkanlık görevine seçilen Cemil Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Kevser iş merkezinde bulunan Oda binasında tebrikleri kabul eden Başkan Cemil Turan’ın Odası adeta çiçek bahçesine döndü.

BAŞKAN TURAN’IN ODASI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Yoğun şekilde ziyaretlerin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cemil Turan Gazetemize yaptığı açıklamasında  “Seçimde bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizim için bize oy veren, vermeyen herkes başımızın tacıdır. Bundan sonra ayrım yapmaksızın özellikle bize oy vermeyenlere daha yakın olacağız. Onları kazanmaya çalışacağız. Seçim sürecinde Odamızla ilgili biz ne söylemişsek Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. Her ne kadar eski başkanımız bize borç bırakmış olsa da, bizler bu süreçte daha iyisini yapmaya ve hizmet üretmeye çalışacağız.

Batman Şoförler Odası gece gündüz mesai saati gözetmeksizin plaka lazım olur, kaza yapanlar, taksici, kamyoncu, tankerci, galerici, ne işleri düşerse 24 saat onların hizmetinde olacağız. Seçimler ve makamlar gelip geçicidir. Önemli olan oda üyelerimize iyi bir hizmet sunmak ve onları memnun etmektir. Batman’da taksi duraklarıyla ilgili sorunları çözmek için Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin ile Trafik şube müdürüyle diyalog halinde olacağız.  Elimizden ne gelirse taksici kardeşlerimize de yapacağız.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=