Lütfen bekleyin..



Batman enerji alanında ön planda olacak

08 Şubat 2022, 15:40 - Okunma: 331

Enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesi, ikili iş birliklerini sağlamak ve bölgesel kalkınmaya katkı sunmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz, beraberindeki heyetle, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği başta olmak üzere, tüm alanlarda potansiyel

iş birliklerini görüşmek amacıyla Batman'da gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında bir araya gelen Batman Üniversitesi ve GAP İdaresi Yönetimi, yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Batman Üniversitesinin enerji alanında yürüttüğü çalışmaları anlatan Prof. Dr. İdris Demir, göreve geldikleri günden bu yana Batman Üniversitesinde enerji alanında önemli çalışmalar yaptıklarını ve Batman Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında “Enerji” alanında ihtisaslaşmaya hak kazanan bir üniversite olmasını sağladıklarını ifade etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=