Lütfen bekleyin..



Sağlık Eğitiminde Marka Kurum

14 Ağustos 2017, 18:28 - Okunma: 3326

DÜNYA SAĞLIK KOLEJİ MESLEK SAHİBİ YAPIYORBatmanın sevilen iş adamı Mehmet Şirin Orun tarafından 4 yıl önce kurulan Özel Dünya Sağlık Koleji İlk mezunlarını verdi. Kurumdan mezun olanların büyük çoğunluğunun iş sahibi olması Okul sahiplerini ve ailelerini memnun etti. Kurumda Erken kayıt avantajı sunulurken, vatandaşların Dünya Kolejine ilgi gösterdiği belirtildi. 14 yıldır eğitim sektöründe yatırımlar yapan ve kente 3 özel kurum kazandıran İş adamı M. Şirin Orun’un eğitime verdiği önem takdirle karşılanıyor.

BU KURUMDA STAJ SORUNU YOK
Sağlık Eğitimi veren Kolej, 2013 yılında Özel Batman Dünya Hastanesi ile işbirliği yapıp eğitime başladı. Kolejin öğrencileri dört yıl boyunca tam donanımlı olarak eğitim aldıktan sonra birer hemşire olup iş hayatına atılma imkanı buldu. Ayrıca üniversiteye tercih yapan öğrenciler de bir kuruma yerleştiler. 
Dünya Sağlık Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet Şirin Orun açıklamasında “Biz Dünya Sağlık Koleji olarak ilk günden beri kararlı ve azimli bir şekilde bu işe önem vererek, ülkemize ve memleketimize yararlı bireyler yetiştirmeye devam edip, bunun için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isteriz. Bu zaman diliminde ilimizin Tılmerc mevkiinde İnci Sağlık Kolejinde de eğitim vermeye devam ediyoruz. Bu dört yıllık eğitim süresinde her zaman kapıları ardına kadar açık olan Dünya Hastanesinin katkılarını unutmamak gerekir. Gerek okulda, gerekse de hastanede öğrencilerimize mesleklerinin tüm ayrıntılarını öğretip onları iş hayatına hazırlamışlardır. Tüm Türkiye’de Staj sorunu olmasına rağmen, okulumuz öğrencileri bu konuda hiç sıkıntı yaşamamıştır. Bundan dolayı gerek özel ve gereksede tüm Kamu hastanelerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreç içerisinde başta öğretmenlerimize, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bize güvenip, bizi tercih ettikleri için sayın velilerimize ve halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=