Lütfen bekleyin..



“Batman’da CHP’ye büyük bir katılım var”

07 Şubat 2022, 16:03 - Okunma: 647

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar beraberinde CHP merkez ilçe başkanı Hasan Sünük, CHP il başkan vekili Yılmaz Özkanat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüşen Başkan Hüseyin Yaşar partilerine her geçen gün ilginin arttığını belirterek yoğun bir şekilde üye olan vatandaş olduğunu belirtti.

Başkan Yaşar ziyarette yaptığı açıklamasında “ Vatandaşın artan Elektrik, doğalgaz, Gıda, fiyatlarına büyük bir tepkisi var. Önceki gün partimize gelen 50’yi aşkın esnaf elektrik ve doğalgaz fiyatlarından veryansın ettiler. Emekliye verilen bin TL zam sadece elektrik ve doğalgaz zammından geri alındı. Bu nasıl bir mantıktır anlayamıyoruz. Her alanda iktidara tepki var. Yılbaşından bu yana 570 aile partiye gelerek üye oldu. Az önce yine bir aile aradı ve birkaç aile olarak partiye katılım yapmak istiyorlar. Sürekli her gün partiye üye olanlar rozet takanlar var. AKP’ye tepki gösterip AKP’den istifa edenler. Bize gelenlerin büyük bir çoğunluğu da Akp üyesi. Vatandaşta büyük bir pişmanlık var.

Genel anlamda vatandaş haklı. Şu anda yarın seçim olsa CHP olarak Batman’da 2. Partiyiz HDP’den sonra. Anketlerde Batman’da CHP’nin oyu yüzde 12.7’de. Diğer millet ittifakı partilerin alacağı oyları hesaba kattığımızda Batman’da 5 vekillikten birini biz almak istiyoruz.” Dedi. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Başkan Yaşar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.       

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=