Lütfen bekleyin..



Aile Bakanı Yanık Kadınlarla Buluştu

06 Şubat 2022, 15:32 - Okunma: 390

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hafta sonu Batman’a gelerek Batman’lı kadınlar, STK’larla bir araya gelirken, Batman Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezi ve BİLMEK kurslarının açılış programına da katıldı. Batman’da şehit yakınları ve kadınlarla bir araya gelen Bakan Yanık, Akparti’yi ziyaret ederken, STK buluşmasına da katıldı.

KADINLAR ARTIK BİR GİRİŞİMCİ VE İKTİSATÇI
Açılış programında konuşan Vali Hulusi Şahin, “Kadın İş Geliştirme Merkezi'ndeki hedefimiz sadece kadın istihdamına yönelik faaliyetler değil, bunun bir ilerisini de gerçekleştirmek” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: "Artık kadını sadece işçi olarak değil, işveren ve girişimci olarak da ticari ve iktisadi hayatımızda görmek istiyoruz. Biliyoruz ki kadınlarımız girdikleri her sektörde çalışkanlıklarıyla fark yaratıyorlar."


‘KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA YER ALMALI’
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise, "Bugün Batman'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Batman'da kadın potansiyelinin çok güçlü olduğunu biliyorum. Bugün burada Batman Valiliği ve Batman Belediyesi iş birliğinde kurulan Kadın İş Geliştirme Merkezi ve BİLMEK kurslarında son derece yetenekli, gayretli ve gerçekten çok hevesle yer alan hem öğreticiler hem öğrencileri bir arada görmüş olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kadınların hayatın her alanında yer alması ve fırsat eşitliğinin sağlanması her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı.” Dedi. 
Kadın İş Geliştirme Merkezi’nin açılış kurdelesini kesen Bakan Yanık, atölyeleri gezerek çalışanlarla bir araya gelirken çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=