Lütfen bekleyin..



Batman'da Cadde ve Sokaklar Renklendi

03 Şubat 2022, 17:01 - Okunma: 437

Batman Belediyesi, 2021 yılı içerisinde farklı noktalarda 435 bin adet çiçek, 2 bin 560 adet fidan ve 4 bin 460 adet çalının dikimini gerçekleştirdi. 2021 yılı sonbahar ve 2022 kış sezonu için de 600 adet ağaç, 400 bin adet çiçek, 5 bin kilogram çim tohumu ile 7 bin metrekare çim tohum halısı alan Batman Belediyesi’nin, Batman’ın iklim koşullarına göre dikeceği ağaçlar arasında; çınar ağacı,

 çınar yapraklı dut ağacı, diş budak, tespih ağacı, topak asya ve karaağaç yer alırken, ekilecek çiçekler arasında ise hercai menekşe ve çuha çiçeği yer alıyor.
BASKİ’DE 27 BİN 361 ÇÖZÜM
Batman Belediyesi 2021 yılı rakamları bu kez de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden geldi. BASKİ 1 Ocak-31 Aralık 2021 tarihleri arasında Alo 185 telefon hattına, içme suyu ve kanalizasyon konuları için gelen toplam 27 bin 361 dilek, talep ve şikâyeti değerlendirerek Batmanlıların sorunlarına çözüm buldu.


İBADETHANELRE TEMİZLİK DESTEĞİ SÜRÜYOR
Batman Belediyesi, vatandaşların camilerde hijyenik bir ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmeleri amacıyla düzenli bir şekilde temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Şehir merkezinde bulunan tüm camilerde yıkama işlemini sürdüren Batman Belediyesi, temizlik ve hijyen çalışmalarını belli bir program dahilinde periyodik olarak yapıyor. Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2021 yılında Batman genelinde 260 ibadethanenin temizliğini gerçekleştirdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=