Lütfen bekleyin..



Uluslararası Batman Sempozyumu yapılacak

03 Şubat 2022, 16:58 - Okunma: 431

Fiziki ve sosyal imkânlarını her geçen gün artıran batman üniversitesi, farklı alanlarda yaptığı bilimsel çalışmalarla akademik dünyaya katkı sağlamaya devam ediyor. Birçok uluslararası bilimsel faaliyete ev sahipliği yapan batman üniversitesi 28-30 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Batman Sempozyumu için çalışmalar

hız kesmeden devam ediyor. Batman Üniversitesinin kuruluşunun 15. yılında “Geçmiş, Bugün ve Gelecek” temasıyla düzenlenecek olan sempozyum ile Batman’ın dününü, bugününü ve yarınını akademik olarak ele almak; bu sayede Batman’a ait köklü tarihi, coğrafi, sanatsal, ekonomik, dini, sosyal, kültürel ve folklorik değerleri ortaya çıkarmak amaçlanıyor. Uluslararası Batman Sempozyumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan batman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda bilimsel çalışma yaptıklarını belirtti. Batman üniversitesinin gelişimi açısından bu çalışmaların çok önemli olduğuna değinen Rektör Demir, Uluslararası Batman Sempozyumu ile şehrimizin tanıtımına ve gelişimine de önemli katkılar sunulacağını kaydetti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=