Lütfen bekleyin..



‘Emekliler eşit oranda hak sahibi olmalı’

03 Şubat 2022, 16:53 - Okunma: 489

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesini ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve heyeti Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesini ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin

Ekmen ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, 2000 yılı öncesindeki intibakın sonrasında emekli olanlarını da kapsaması, sağlık alanında yaşanan kesintilerin emeklilerden alınmaması, emekliler için yapılan zammın yüzde 50 üzerinde değil, seyyanen verilmesi gibi emeklilerin sorun ve talepleri konuşuldu. Toplumun en muhteremi olan emeklileri ziyaret ettiklerini belirten Şahin, “Toplumun en muhterem kesimi olan emeklilerimizin sorun ve taleplerini dinliyor ve genel merkezimize iletiyoruz. Son zam furyalarından sonra yaşanan ekonomik süreçte emekli kesimimiz de halk gibi hatta daha fazla olumsuz etkilenmiş durumda. Bugünkü ziyaretimizde maalesef deyim yerindeyse ‘bir dokunduk bin ah işittik’ çünkü emeklilerimizin bir sürü talep ve istekleri var.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=